2011. június 22., szerda

SP és Fluor Tomi népszerű a tinédzserek körében

Ma már SP (Éder Krisztián) és Fluor Tomi (Karácson Tamás) neve a legtöbb ember számára ismerősen cseng és nem csak a fiatalok körében. A tinédzserek viszont kifejezetten rajonganak értük. Mitől ilyennépszerűek?
Fluor Tomi és SP
Fluor Tomi és SP
A tini lányok szinte szétszedik a két énekest (SP saját bevallása szerint inkább előadó, mint énekes) és nem csak a bulikon igyekeznek közel kerülni hozzájuk. Gyakran a lakásuk előtt várakoznak rájuk, hogy találkozhassanak velük. SP és Fluor már két éve együtt lakik, így mind a két énekessel könnyen össze tudnak futni ugyanazon a helyszínen.
SP karrierje 2006-ban kezdődött. Nevét Speedy Gonzales -ről kapta, mert kosárlabdázóként nem volt túl magas a többiekhez képest, de elég gyors volt a pályán. 2007-ben az év Hiphop felfedezettje és ettől az évtől jelentek meg teljes stúdió albumai.
Fluor is a Hiphop műfajban tevékenykedik. Már 16 évesen 2003-ban megnyerte az Animal Cannibals tehetségkutató versenyét. 2006 óta jelentet meg nagylemezt. SP nagy rajongója volt Fluor Tominak. A két fiú közösen is készít zenét illetve videoklipet.
Azt nem lehet mondani, hogy a két fiú csak egy hirtelen fellángolás lenne a magyar zenei palettán. Régóta és kitartóan építik zenei karrierjüket. Mindkét fiú azóta hatalmas rajongó táborral rendelkezik, kiváltképp a tini lányok körében. A lakásajtón kilépve már megrohamozzák őket. Igazi tinisztárokká váltak. Koncertjeiken nem ritkák a balesetek a hatalmas tömeg miatt.
Nem csak zenéjük meghatározó, hanem öltözködésük, viselkedésük is, melyet a mai tinik igyekeznek magukévá tenni és mindenben követni rajongott sztárjukat. Furcsa, hogy a lányok által táplált rajongás mellett még egyikük sem találta meg a szerelmet és nem állapodott meg senki mellett. SP igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy tartós kapcsolata ugyan nincs, de azért nem veti meg az alkalmi kapcsolatokat és még mindig keresi a nagy Ő-t!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése